(UTHYRD)Lilla Kyrkogatan 20 – 150 m2

Här finner du kontorslokalen i en anrik fastighet vid ett av stadens centralaste stråk. Utsikt mot Stora Torget. Kan det bli bättre? Fräsch och yteffektiv lokal med enskilda kontorsrum och yta för gemenskap.

Dusch finns. Nära till all tänkbar service.

Området

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommit in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och en träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här på lunchtid och om det är soligt och fint väder – ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna! Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Kommunikationer

Med tåg och buss tar du dig enkelt hit, gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med det flesta bussförbindelser.

För dig som pendlar från Göteborg är restiden till Borås ca 45-50 minuter och avgångar är frekventa, både med tåg och buss.

Parkering

Besöksparkering finns t ex på Midas-terrassen och i Midas-garaget som är utrustade parkeringsplatser med laddstationer för elbilar.

Om fastigheten

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Fastigheten är en butiks- och kontorsbyggnad.

Byggnaden innehar butiker och kontor och ett fåtal lägenheter.

Med dess centrala läge har vi direkt närhet till all tänkbar service så som bank, apotek, servicebutiker,klädbutiker, tandläkare och läkarmottagning.

Lokaltyp: Kontor

Storlek: 150 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan