Allégatan 66 – 98 m2

Belägen mitt på den välbesökta Allégatan, erbjuder denna butikslokal en enastående möjlighet för företag som söker en synlig närvaro i Borås pulserande stadskärna. Med sin placering i markplan, kommer din verksamhet att dra nytta av utmärkta skyltmöjligheter, vilket garanterar maximal exponering mot förbipasserande.

Områdets infrastruktur kompletterar lokalen perfekt. Tack vare närheten till Södra Torget (Busstorget) är det enkelt för kunder att nå din verksamhet, oavsett om de anländer med bil eller kollektivtrafik. Goda parkeringsmöjligheter i närområdet underlättar för dem som väljer bilen.

Inuti erbjuder lokalen en yta om cirka 98 kvm, med en generös takhöjd om cirka 3 meter. Utrymmet rymmer en toalett och ett mindre personalutrymme försedd med ett praktiskt pentry – perfekt för pauser under arbetsdagen. Den goda ventilationen, säkrad genom ett eget aggregat, garanterar en behaglig atmosfär året om.

Missa inte denna unika chans att etablera din verksamhet i en av Borås mest attraktiva lägen. Lokalen blir tillgänglig för uthyrning från den 1 januari 2024.

Lokaltyp: Butik

Storlek: 98 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan