Österlånggatan 5 – 141 m2

Charmig lokal med stora möjligheter, du är med och påverkar ytskikt och utformning. I denna vackra fastighet med mycket karaktärsdrag finns nu en ledig butikslokal med flera stora fönsterpartier mot Österlånggatan och Tryckerigatan. Gångavstånd till Stora Torget och till Simonsland med Textile Fashion Center.

Obs! ej café, servering eller matberedning

Området

Fastigheten ligger i centralt läge i Borås med en kort promenad till Borås vackra Stadspark och Viskan som rinner genom centrum. Närhet till all service så som buitker, servicebutiker, restauranger, banker, apotek m m.

Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken.

Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap.

Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder – ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinjer och lätt att ta sig hit via R40 från Göteborg och Jönköping.

Ca 5 min promenad från Centralstationen och 10 min promenad till Södra Torget med alla bussar.

Om fastigheten

En anrik gammal tegelfastighet från 1930-talet som har ett centralt läge, ca 300 m norr om Stora Torget, i ett område med innerstadsbebyggelse.

Fastigheten är en butiks- och kontorsbyggnad i 4-5 plan, utgörande av 2 sammanbyggda huskroppar. Byggnaden innehar 2 st innergårdar.

All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd.

Lokaltyp: Butik

Storlek: 141 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Ritning

Adress

Intresseanmälan