Yxhammarsgatan 25 – 170 m2

Välkommen till denna exklusiva lediga lokal, som ligger bara en kort promenad från stadens puls. Med sin unika kombination av bekvämt läge och enastående egenskaper erbjuder denna lokal en oöverträffad möjlighet för företag att etablera sig i en elegant och inspirerande miljö.

Ny hyresgäst får tillgång till sex egna parkeringsplatserna utrustade med laddningsmöjligheter för elbilar. Detta ger en bekväm och modern lösning för både anställda och kunder.

Lokalen har genomgått en omfattande nyrenovering och är i toppskick. Med noggrant utvalda material och detaljer av högsta kvalitet har man lyckats skapa en modern lokal med ett äldre stuk. Inne i lokalen välkomnas du av en vacker fiskbensparkett och en trevlig kakelugn, som tillsammans skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Husets detaljer har bevarats med omsorg och precision. Dessa fantastiska element ger en unik karaktär och en touch av elegans till lokalens utrymmen.

Med sin egen entré erbjuder denna lokal en separat och exklusiv tillgång, vilket ger en känsla av integritet och exklusivitet för företaget. Dessutom finns det möjlighet till förvaring i fastighetens källare.

Detta objekt är helt unikt då det endast finns en lokal och en lägenhet i hela fastigheten. Det ger en sällsynt möjlighet att njuta av en exklusiv och privat arbetsplats med minimala störningar och optimal koncentration.

Om du letar efter en ledig lokal med närhet till stadens puls, egna parkeringsplatser med laddmöjligheter, nyrenoverade utrymmen, bevarade historiska detaljer såsom fiskbensparkett, kakelugn och sekelskiftesstuk, samt egen entré och möjlighet till förvaring i källaren, är detta objektet för dig. Kontakta oss idag för att få mer information och boka en visning av denna exklusiva lokal!

Lokaltyp:Fastigheter, Kontor
Storlek: 170 m2

Område: Centrum

Tillträde: Enligt. ök.

Adress

Intresseanmälan